• Dünyanın vizesini alıyoruz 0 535 106 48 48

MISIR VİZESİ

  • Uyarılar :

    ·         Pasaportunuzun 2.sayfasında bulunan imza kısmı(hamilinin imzası) pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalanmalıdır.

    ·         Yeşil,gri ve kırmızı pasaportlara vize uygulanmamaktadır.

    ·         Pasaportunuzun süresi seyahatinizin bitiş tarihinden itibaren minimum 6 ay geçerli olmalıdır.Gümrük ve döviz kayıtları dışında pasaportunuza kayıtlı ,vize alacak kişiler kadar boş vize sayfa bulunması gerekmektedir.

    ·         18 yaşından küçük çocuklar yalnız seyahat ettikleri takdirde anne ve babalarından noter den alınmış muvafakatname olması gerekmektedir.Anne veya baba dan birisi ile seyahat ediyorsa seyahate katılmayan velisinden muvafakatname gerekmektedir.

    ·         Varsa eski pasaportlarınızı ibraz etmeniz vize alımınızda kolaylık sağlayacaktır.

    ·         Vize işlemlerinizin başlatılabilmesi için pasaportun aslınında evraklar ile birlikte tarafımıza ulaştırılması gerekmektedir.

    ·         Sayfa sonundaki vize formunu print ederek arkalı önlü fotokopi çekiniz.

    ·         10 yıldan eski normal yada yeşil pasaportlar ile yurtdışına seyahat edilememektedir. 
     

    Gerekli Belgeler (Turistik) :


    ·         Vize başvurusunda bulunacak tüm yolcularımızın nüfus cüzdan fotokopilerini ibraz etmeleri gerekmektedir.

    ·         beyaz zemine çekilmiş rötusşuz 2 adet fotoğraf.

    ·         tüm yolcularımızın çalıştıkları iş yerinden İngilizce olarak seyahat amaçlarını ve şirketteki görevlerini belirten kaşeli imzalı yazı almaları gerekmektedir.

    ·         Öğrenciler için öğrenci belgesi.

    ·         vize alınacak kişi tarafından doldurulup imzalanmış vize müracaat formu.

    ·         Vize ve hizmet bedeli 150 tl dir 

    Gerekli Belgeler (Ticari) :

    İş Veren

    ·         Mısır Arap Cumhuriyeti Baş konsolosluğuna hitaben İngilizce olarak antetli kağıda yazılmış şirkette imza yetkisi olan kişiler tarafından kaşelenip imzalanmış seyahat amacını ve masraflarınızın firma tarafından karşılanacağını içeren vize talep yazısı.

    ·         Şirket imza sirküleri(süresi geçmemiş)

    ·         İlgili yıla ait vergi levhası

    ·         Bağlı olduğunuz odadan son 3 ay içersinde alınmış  faaliyet belgesi.

    ·         Kuruluş ve son değişiklikleri içeren ticaret sicil gazetesi.

    ·         Beyaz zemine çekilmiş rötuşsuz 2 adet fotoğraf.

    ·         Eksiksiz olarak doldurulmuş ve kesinlikle vize alacak kişi tarafından imzalanmış vize müracaat formu.

    ·         Kimlik fotokopisi.

    ·         Mısır da görüşme yapılacak şirketten gelen davet mektubu.

    ·         Tek girişli vize 190 tl çok girişli vize 300 tl dir 

    ·         Tek girişli veya çok girişli olması Mısırdan gelecek davetiye ile belirlernir

    Sigortalı Çalışanlar

    İş verenler kısmanda belirtilen tüm maddelere ilaveten:

    ·         SSK işe giriş bildirgesi.

    ·         Son dört aylık maaş bordroları.

    ·         Son dört aylık ssk prim bildirgeleri.



    ·         ÖNEMLİ UYARI:
    MISIR KONSOLOSLUĞU YENİ BAŞLATTIĞI BİR UYGULAMA ÇERÇEVESİNDE YAPILAN TÜM MÜRACAATLARI SORUŞTURMAYA TABİ TUTABİLMEKTEDİR.NORMAL ŞARTLARDA VİZELERİN ÇIKMASI 3 İŞ GÜNÜ OLARAK BELİRLENMİŞ FAKAT KONSOLOSLUK TARAFINDAN SORUŞTURMAYA ALINAN  MÜRACAATLARIN ÇIKMASI 7 İŞ GÜNÜ SÜREBİLMEKTEDİR.